Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: "Space Jam" živi svoje ime i sanja titulu - | K-013 Portal

PANČEVO: "Space Jam" živi svoje ime i sanja titulu

space jam, kosarka, relax liga, pancevo

Još jedna sjajna košarkaška, ali pre svega ljudska, priča nam dolazi iz našeg Pančeva. Grupa, sada već ozbiljnih ljudi, u 40-tim godinama ili blizu tih godina, igra zajedno košarku organizovani pod nazivom SPACE JAM. Naravno, u pitanju su bivši košarkaši iz praktično svih gradskih klubova.

U konkurenciji 10 ekipa u okviru Relax lige, iako među najstarijima, SPACE JAM je uspeo da dodje do finala koje igra večeras sa ekipom Last Dance-a sačinjene od dobrih košarkaša mlađih od Space Jam-a i po deceniju, dve...

Reklo bi se da Space Jam zivi svoje ime, te da cemo večeras gledati sličnu situaciju kao iz ovog animiranog filma. Šanse veterana protiv momaka u najboljim godinama jesu jedino filmske. Ali sport piše čudesne scenarije.

Blagoje Šurbatović zadužen za skok i "prljave poslove", Peđa Tomašević levoruka haubica, Dejan Stajčić trojkaš hladnog srca, Dragutin Živojinović igrač za sve pozicije, Štulić Zoran kombo bek za sve prilike, Dejan Arađanin pančevački Denis Rodman, Bojan Olas sada već kultni igrač sa pančevačkih terena, koji predvodi ovu ekipu. Ovo su samo neki od svih podjednako dobrih igrača Space Jam-a koji večeras igraju finale od 21 čas u Banatskom Novom Selu.

"Druženje i promocija pravih vrednosti najveći je cilj naše družine. Na našim utakmicama uvek ima puno dečice koja dođu da nas gledaju. Ta slika koja im trajno ostaje u sećanju kako im roditelji rade ispravne stvari i jeste glavna poenta Space Jam-a. Svi momci koji igraju su zaista posvećeni. Naravno da volimo da pobedimo, zato smo i došli do finala. Igramo za titulu sa klincima koji su u punoj snazi, za nas je sezona već uspešna. Uživaćemo u košarci, porodičnim vrednostima, a karakter nas tera da verujemo u pobedu i probamo da osvojimo titulu" , rekao je za K-013 Bojan Olas, kapiten ekipe i najbolji trojkaš lige.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS