Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Srebrne medalje za omladince RK "Dinamo" - | K-013 Portal

PANČEVO: Srebrne medalje za omladince RK "Dinamo"

srebrna medalja, pancevo, rukomet, rukometni klub dinamo

Finalni turnir Prvenstva Srbije za rukometaše do 12 godina održan je od 24. do 26. maja u Arilju, a mladi igrači Dinama, ostvarili su veliki uspeh jer su zastali tek u finalu, pa su im pripale srebrne medalje.

Ekipu je predvodio trener Miloš Kostadinović, a tim iz Pančeva je najpre savlado Mokru goru i Junior, u četvrtfinalu je oružje položila Dubočica, a u polufinalu i Novi Beograd.

U velikom finalu snage su odmerili Metaloplastika i Dinamo, a više sportske sreće imali su mladi Šapčani koji su pobedili sa 12:10.

U idealnu postavu šampionata izabrani su golman Jandre Žakula, koji je inače i kapiten ove ekipe i levo krilo Luka Oberknežev.

Veliki uspeh ostvarili su: Jandre Žakula, Luka Oberknežev, Filip Ljubičić, Vladimir Ignja, Aćim Bujak, Aleksandar Grubor Marić, Ognjen Đurović, Branislav Vitas, Luka Kovačević, Andrija Gages, Branislav Đorđić, Ognjen Okanović, Simeon Pivašević, Nikola Jovanović, Marko Stamenković i Stefan Stankovski.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.