Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Trgovci u naselju Strelište traže od nadležnih hitno rešavanje problema nelegalne prodaje - | K-013 Portal
vanpijacna prodaja, streliste, pancevo, nelegalna prodaja, voce

PANČEVO: Trgovci u naselju Strelište traže od nadležnih hitno rešavanje problema nelegalne prodajeVeć duže vreme u naselju Strelište postoji problem vanpijačne, nelegalne prodaje voća i prehrambenih prodavnica na ulici. 

Grupa vlasnika STR-a podnela je zahtev nadležnim službama u kome traže hitnu reakciju i rešavanje problema:

„Mi vlasnici STR-a, poreski obveznici, osećamo potrebu da vam ukažemo na nepravlnosti koje se dešavaju u naselju Strelište, a tiče se ulične nelegalne prodaje od čega prednjači prodaja voća, povrća i prehrambenih prozivoda. Manjak u državnoj kasi od poreza može se meriti u stotinama hiljada dinara na dnevnom nivou. Mi privaatnici nemo gledamo i plaćamo porez, doprinose, zakupe.. te vas molimo da reagujete“, navodi se u zahtevu.

Zahtev je dostavljen Komunalnoj policiji, Komunalnoj inspekciji, Tržišnoj inspekciji, Finansijskoj poiciji, Poreskoj policiji, Poreskoj terenskoj inspekciji, Sanitarnoj inspekciji, Inspekciji rada, SUP-u Pančevo i gradonačelniku Grada Pančeva.

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.