Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: U narednoj nedelji očekuje se porast koncentracije polena štira, četinara, bokvica, trava, kiselica, lipa i koprive - | K-013 Portal

PANČEVO: U narednoj nedelji očekuje se porast koncentracije polena štira, četinara, bokvica, trava, kiselica, lipa i koprive

zavod za javno zdravlje pancevo, alergeni, polen u vazduhu

U 20. kalendarskoj nedelji u vazduhu grada Pančeva nisu detektovane visoke koncentracije polena. U narednoj nedelji očekuje se porast koncentracije polena štira, četinara, bokvica, trava, kiselica, lipa i koprive.

Koncentracije polena javora, breze, čempresa, oraha, duda, platana i vrba će biti u padu, a koncentracije polena ostalih detektovanih biljnih vrsta u stagnaciji.

Niske koncentracije polena u vazduhu i promenljivo vreme sa umerenim temperaturama pogoduje i osetljivim osobama, tako da treba ovo vreme iskoristiti za boravak i rekreaciju na otvorenom prostoru, saopšteno je iz Zavoda za javno zdravlje Pančevo.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.