Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevo u programu urbanog partnerstva - | K-013 Portal

Pančevo u programu urbanog partnerstva

U Gradskoj upravi grada Pančeva 3. februara je predstavljen program "Jačanje kapaciteta lokalnih samouprava u Jugoistočnoj Evropi".

Grad Pančevo učestvuje u Programu urbanog partnerstva, zajedno sa implementacionim partnerima Svetskom bankom i Republikom Austrijom i lokalnim ekspertima: kompanijom "Mena Group" i Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj (NALED).

Program urbanog partnertsva Svetske banke i Republike Austrije je program regionalnog karaktera koji ima za cilj jačanje kapaciteta jedinica lokalne samouprave u Jugoistočnoj Evropi za rad s praktičnim alatima i za donošenje odluka u cilju efikasnog upravljanja urbanim razvojem za sveobuhvatni i održivi rast.


Prisutnima su se ovim povodom obratili gradonačelnik grada Pančeva Saša Pavlov, ekspertkinja za samoprocenu opštinskih finansija Ljiljana Brdarević, projektna menadžerka iz Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj Ivana Bogosavljević Čikić i ekspertkinja za fasilitaciju i antikorupcijska praktičarka iz kompanije "Mena Group" Niš Tamara Živadinović.

Ovom prilikom gradonačelnik i gospođa Brdarević potpisali su i Sporazum o saradnji, koji je sklopljen između Grada Pančeva i implementacionih partnera na programu.

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.