Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Valentina Mirkov vicešampionka Srbije - | K-013 Portal

PANČEVO: Valentina Mirkov vicešampionka Srbije

valentina mirkov, pancevo, ak panonija

Atletski klub Panonija nastupio je sa četiri atletičarke na Prvenstvu Srbije za starije pionire u atletskoj dvorani na Banjici. Valentina Mirkov je u disciplini sportskog hodanja na 2000 metara zauzela drugo mesto s vremenom 11:38,79. U štafetnoj trci 4 x 200m, štafeta Panonije je zauzela 12. mesto među 19 klubova.

Narednog dana, na Prvenstvu Srbije za mlađe pionire, Anđela Stefanović i Nina Štrkalj su postigle nove lične rekorde i plasirale se među prvih 10 atletičarki Srbije.

Trener Saša Stojilović izrazio je zadovoljstvo početkom sezone, ističući da je Atletski klub "Panonija" u prvih dva meseca ove godine osvojio čak 7 medalja na pionirskim, juniorskim i seniorskim takmičenjima.

"Sada se fokusiraju na pripreme za sezonu na otvorenom, kao i na organizaciju petog po redu "Fox Trail-a" na Devojačkom bunaru 11. maja 2024. godine, sa prijavama otvorenim na sajtu Trka.rs", dodao je Stojilović. Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.