Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Zavod za javno zdravlje dodelio diplome deci za najbolje radove na konkursima - | K-013 Portal

PANČEVO: Zavod za javno zdravlje dodelio diplome deci za najbolje radove na konkursima

zavod za javno zdravlje pancevo, diplome, konkurs

Danas se u Galeriji Milorada Bate Mihailovića, u Pančevu, održala manifestacija dodela diploma deci za najbolje radove u Južnobanatskom Okrugu, na konkursima: „Čuvam svoje zube, ponosim se osmehom”; „Podrži dojenje! Majčino mleko–najbolјa hrana” i „Pravilna ishrana = Zdravlјe“.

 

Zavod za javno zdravlјe Pančevo je dodelio 23 diplome učenicima i deci iz 5 osnovnih škola i 3 predškolske ustanove za najbolјe radove sa teritorije Južnobanatskog okruga.

Konkursi su raspisani 2022. godine od strane Instituta za javno zdravlјe „Dr Milan Jovanović Batut“ i mreže Instituta/Zavoda za javno zdravlјe.

U Zavod za javno zdravlјe Pančevo je stiglo 270 radova, od kojih je izabrano najbolјih 23 i poslato Institutu Batut, za dalјe takmičenje na republičkom nivou.

Najbolјi radovi u RS su izabrani i objavlјeni su na internet stranici Instituta za javno zdravlјe „Dr Milan Jovanović Batut“.

Sa teritorije Južnobanaskog okruga tri rada su osvojila 1. mesto i jedan rad 2. mesto u RS.

Današnju manifestaciju dodele diploma pratila je predstava Edu-Teatra iz Vršca, na temu zdravlјa, namenjena deci i mladima.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.