Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PLANDIŠTE: Odigrana predstava “Do guše u pelenama” u organizaciji Kulturnog centra Plandište - | K-013 Portal

PLANDIŠTE: Odigrana predstava “Do guše u pelenama” u organizaciji Kulturnog centra Plandište

plandiste, centar za kulturu

Kulturni centar Vuk Karadžić Plandište organizovao je još jednu vrlo zanimljivu pozorišnu predstavu pod nazivom “Do guše u pelenama”. Pozorišna predstava organizovana je u bioskopskoj sali Kulturnog centra i uz beplatan ulaz za sve posetioce, sala je bila ispunjena gotovo do poslednjeg mesta.

Prema rečima organizatora ova urnebesna komedija sa elementima melodrame na vrlo dopadljiv način prikazala je sve male i velike probleme jedne porodice u iščekivanju prinove. Plejada glumaca našeg dramskog pozorja uspela je da publici predoči najbolje od najboljeg, uz mnogo smeha i aplauza. Predstava sama po sebi prati život jedne porodice, njihove reakcije, doskočice, ponašanje i deo svakodnevice sa kojima se susreće svaki bračni par koji očekuje rođenje deteta.

Radnju predstave čine porodični odnosi i šta se dešava kada se najbliža familija umeša u život mladog bračnog para koji očekuje bebu. Kroz komične situacije naši junaci prolaze kroz razna pitanja, kako nazvati bebu, ko šta treba da radi kada beba stigne, da li bi muškarci mogli da izdrže porođaj? Zahvaljujući visprenoj i lucidnoj glumačkoj igri Katarine Vićentijević, Milana Čučilovića, Predraga Damnjanovića, Isidore Milinović i Stefana Uroša Tešića publika je mogla da se identifikuje i prepozna sopstvenu porodicu u komičnim, ali i dirljivim momentima. Publika svih generacija smejala se dogodovštinama naših junaka u situaciji “šta da očekujete kada očekujete” bebu.

Publika je imala prilike da uživa u glavnim ulogma bardova naše pozorišne scene, glumacima koji su vrlo živopisno dočarali jedan segmeng života i borbe svakog mladog bračnog para. Glumačku ekipu činili su Stefan Uroš Tešić, Katarina Vićentijević, Milan Čučilović, Isidora Milinović i Predrag Damnjanović.

Sudeći prema utiscima publike, ova predstava ispunila je sva očekivanja, pa i više od toga. Bogati programski sadržaj koji priprema Kulturni centar Plandište najavljuje nove predstave na radost mnogobrojnih ljubitelja dramske umetnosti.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS