Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Počele obuke u okviru projekta „Edukuj se, zaposli se“ - | K-013 Portal

Počele obuke u okviru projekta „Edukuj se, zaposli se“

U Gradskoj upravi počela je obuka za prvu grupu odabranih kandidata u okviru projekta „Edukuj se, zaposli se!“, na kojoj će polaznici steći osnovna znanja iz oblasti preduzetništva.

Nakon osnovne obuke za sve tri grupe učesnika, uslediće eliminaciono takmičenje, da bi, odlukom Komisije, 10 najboljih učesnika, uz podršku mentora u okviru napredne obuke, u naredna dva meseca detaljno razvilo svoje ideje u tržišno održive i u celosti pripremljene poslovne planove.

Za tri kandidata sa najboljim poslovnim idejama obezbeđena je nagrada u pojedinačnom iznosu od 240.000 dinara, kao i konsultantska podrška projektnih partnera u narednih godinu dana od osnivanja preduzeća.

Regionalni edukativni centar – Banat (REC Banat) realizuje projekat „Edukuj se, zaposli se!“, uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Projekat je odobren u okviru „Javnog konkursa za programe i projekte podrške mladima u zapošljavanju“, a realizuje se u partnerstvu sa Gradom Pančevom, Regionalnim centrom za društveno-ekonomski razvoj – Banat i Doo za vođenje poslovnih knjiga Beba company Pančevo.

Projekat predviđa pružanje mogućnosti mladim nezaposlenim licima sa teritorije grada Pančeva da, uz pomoć adekvatnih obuka i mentorskog rada sa stručnjacima i predstavnicima javnog i privatnog sektora, razviju sopstvene poslovne ideje, unaprede veštine i znanja i postanu preduzetnici.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.