Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Počinje upis u vrtiće - | K-013 Portal

Počinje upis u vrtiće

Upis u vrtiće Predškolske ustanove „Dečja radost“ počeo je 04. aprila, a potrebna dokumentacija dostavlja se u Upravu u Ulici Žarka Zrenjanina broj 25.

Upis će trajati do 15. aprila.

Predškolska ustanova „Dečja radost“ i ove godine prima prijave za decu za celodnevni boravak – jaslice, od prve do treće godine starosti, obdanište, od tri do sedam godina, i pripremni predškolski program za decu rođenu od 1. marta 2010 do 1. marta 2011. godine.

Cene boravka dece u vrtiću se nisu menjale – najjeftiniji je boravak u zabavištu u trajanju od 4 sata, 1.200 dinara, dok je celodnevni pripremni predškolski program 3.500 dinara. Boravak dece u obdaništu od 3 do 7 godina je 4.650 dinara,  a najskuplji je boravak u jaslicama i iznosi 5.650 dinara.

Roditelji potrebnu dokumentaciju mogu predati u Upravnoj zgradi PU „Dečja radost“ u Ulici Žarka Zrenjanina 25, svakog dana od 8.30 do 16 sati, a sredom od 9 do 16.30 sati.

Roditelji za upis dece u obdanište treba da pripreme fotokopiju izvoda iz matične knjige rođenih za dete, zdravstvene knjižice i lekarsku potvrdu o zdravstvenom pregledu deteta, potvrdu iz firme o zaposlenju roditelja, fotokopiju obrasca M3 kao dokaz o radnom odnosu. Ukoliko roditelj nije zaposlen, potrebno je da dostavi potvrdu o redovnim studijama za aktuelnu školsku godinu. Za treće i četvrto dete i svako naredno u porodici, uz fotokopiju lične karte roditelja, i izvoda iz matične knjige rođenih za svu decu u porodici, potrebna je i fotokopija prijave stana za svu decu u porodici. Za poludnevni boravak – obdanište potrebna je fotokopija izvoda iz matične knjige rođenih, zdravstvene knjižice i lekarske potvrde o zdravstvenom pregledu.

Nakon prijema dokumentacije, komisija će bodovati kandidate i sačiniti rang-listu, koja će biti objavljena početkom juna.

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.