Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Poezija u vozu “Romantika” - | K-013 Portal

Poezija u vozu “Romantika”

Predstavljanje zbirke poezije "KRILATE PESME i prijatelji" biće održana u Vozu “Romantika”, tokom vožnje od Beograda do Sremskih Karlovaca, u subotu, 1. oktobra.

Polazak voza Romantika je u 9.42h sa glavne železničke stanice u Beogradu.

U potrazi za umetničkim kadrovima i potrebi da prostru pred publiku mnoštvo umetničkih slika, KRILATE PESME su sa posebnom pažnjom pronalazile mlade umetnike, kako one koji već utabavaju staze svoje uspešne karijere, tako i one koji još uvek tumaraju tražeći načine da svoje stvaralaštvo predstave javnom mnjenju.

Nastupajući sa mladima uz podršku pesničkih veličina kakvi su Matija Bećković, Radomir Andrić, Petar Žebeljan, Rajko Džaković... - KRILATE PESME su sletale na, za poetska kazivanja, neočekivana mesta: na brod, u tramvaj "dvojka", u Svečanu salu Narodnog muzeja u Pančevu, u Teatar levo, Mikser haus, na varaždinsko groblje...

Kao što su i obećale Gordana Vlajić, Ivanka Radmanović i Milosava Pavlović – pesnikinje koje čine “Krilate pesme”, na naredno poetsko putovanje vodiće vas u vozu.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.