Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pogledajte najveće hitove u bioskopima CineStar za svega 160 dinara! - | K-013 Portal

Pogledajte najveće hitove u bioskopima CineStar za svega 160 dinara!

Filmoljupci, pažnja, multipleksi CineStar će u sredu, 24. avgusta prirediti pravu letnju poslasticu pod nazivom “DAN ZA 160!”

Akcija “DAN ZA 160!” održaće se po prvi put u svim CineStar bioskopima (Pančevo, Zrenjanin i Novi Sad 4DX), a cilj akcije je da svima omogući da dožive najveće hitove u bioskopima s pet zvezdica.

Tog dana sve bioskopske ulaznice moći će da se kupe za 160 dinara, a to uključuje i mega filmske naslove kao što su Odred otpisanih (koji se može pogledati i u 4DX sali u Novom Sadu), Psi rata, Petlja i Džejson Born.

Cena takođe uključuje i dodatke kao što su 3D, Love Box, VIP sedišta, dužina filma i extreme.

Jedini dodatak koji će se naplaćivati po standardnoj ceni od 315 dinara je za salu 4DX, ali će na osnovnu cenu od 160 dinara, to ipak biti najpovoljniji 4DX doživljaj.

Kako bi poslastica bila ne samo letnja, nego i slasna, u ponudi će se naći i povoljni meni u kome se nalaze velike kokice, veliko točeno piće i gratis Coca Cola.

Zato kupite već sada ulaznice u pretprodaji za 24. avgust i priuštite sebi i svojim najdražima filmsko veče ispunjeno zabavom, akcijom i smehom, uz cenu koja je prihvatljiva za svačiji džep.

Zbog ogromnog interesovanja, ulaznice nije moguće rezervisati, ali kupovina je moguća on line i na blagajnama.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.