Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Praksa dovela i do novih radnih mesta - | K-013 Portal

Praksa dovela i do novih radnih mesta

U okviru projekta “Radnom praksom do novih radnih mesta u Južnom Banatu" održana je završna konferencija na kojoj su predstavljeni rezultati i dodeljene zahvalnice učesnicima.

Reč je o projektu koji je finansiralo Ministarstvo omladine i sporta RS, a koji je sproveo Grad Pančevo u partnerstvu sa opštinama Plandište i Kovačica i Regionalnim centrom za društveno-ekonomski razvoj "Banat".

Projekat traje do 1. februara, a do sada su četiri lica sa teritorije grada Pančeva našla zaposlenje i najavljeno je zapošljavanje još minimum tri lica sa radne prakse u Pančevu i dva u Plandištu.

Prisutnima se u ime grada Pančeva obratio zamenik gradonačelnika Saša Levnajić, zatim Snežana Klašnja, pomoćnica ministra u Ministarstvu omladine i sporta RS, kao i koordinatori na projektu Rade Surla,  u ime partnera-opštine Plandište, Sabina Kiš, opština Kovačica, i Dragan Radaković, ispred RCR "Banat", dok je menadžer projekta Marina Kahrić-Lazić prezentovala postignute rezultate na projektu. Na kraju konferencije zamenik gradonačelnika uručio je zahvalnice svim učesnicima na projektu – mentorskim preduzećima i praktikantima.

V.J.P.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije: Na portalu

BIG PA Tocak srece Zima 460X600

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city