Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pregled fudbalskog vikenda: Ubedljiva pobeda Kolonije - | K-013 Portal

Pregled fudbalskog vikenda: Ubedljiva pobeda Kolonije

fudbal, kolonija, vojvodjanska liga

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 19. kola Vojvođanske fudbalske lige „Istok“. Fudbaleri Radničkog izgubili su u Banatskom Karlovcu od domaćeg Proletera sa 5:3, što im je deseti poraz u sezoni. Pored toga, zabeležili su tri pobede i šest nerešenih rezultata i zauzimaju pretposlednju, 15. poziciju na tabeli. U 20. kolu Radnički dočekuje Jedinstvo iz Vlajkovca, a meč je na programu u subotu u 15 sati.

Omladinac iz Deliblata, Partizan iz Gaja i Proleter iz Mramorka pretrpeli su poraze u utakmicama 16. kola Druge južnobanatske lige „Zapad“, koje su odigrane u nedelju. Deliblaćani su izgubili u Sakulama od Borca 4:1, Gajčani u Sefkerinu od Tempa 6:2, a Mramorčani na gostovanju Starom Tamišu 3:0. Jedino je BSK iz Bavaništa osvojio bod u duelu sa ekipom Voja Gačić (2:2). U 17. kolu sva četiri kluba iz kovinske opštine biće domaćini: u Mramorku gostuje Tempo, u Gaju Borac, u Deliblatu Mladost iz Vojlovice, a u Bavaništu Jugoslavija iz Jabuke.

U vikendu za nama počeo je drugi deo sezone u Opštinskoj ligi Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. Fudbaleri Kolonije su prolećni deo prvenstva otvorili ubedljivom pobedom nad Pobedom iz Samoša 12:0 na domaćem terenu. Borac iz Pločice izgubio je u Opovu od domaćeg Omladinca sa 5:0, a Jedinstvo iz Dubovca u Crepaji od Vojvodine sa 4:0. Kolonija je prva na tabeli sa dvadeset jednim bodom. Oni u narednom kolu gostuju u Pločici, dok će Dubovčani dočekati ekipu Omladinca.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS