Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PREGLED VESTI 01. DECEMBAR - | K-013 Portal

PREGLED VESTI 01. DECEMBAR

Program koji svake godine u Pančevu organizuje KOMPAS povodom obeležavanja 1. decembra, Svetskog dana borbe protiv side, podržan je od strane Grada Pančeva i ovom prilikom će tribinu "Virus humane dezinformacije - arHIViraj neznanje" posetiti član Gradskog veća zadužen za omladinu Marko Radaković. Tribina će biti održana danas od 19 do 21 čas u Dvorani "Apolo". 

Nakon pobede u četvrtoj i drugog mesta u petoj emisiji šou programa “Ja mogu sve” RTS-a, “Bend i vokali” vredno spremaju novo iznenađenje za publiku. Juče je snimljena šesta epizoda muzičkog šou programa koji se emituje nedeljom uveče na prvom programu Radio Televizije Srbije. Jelena Cvetić, profesorka solfeđa kaže da su “Bend i vokali” sada dobili pojačanje, i u narednoj epizodi nastupiće s gostima, s čak 45 dece iz Muzičkog centra Vokali iz Pančeva.

Promocija knjige "Maslina" Marije Belić Bibin i izložba slika Snežane Aleksić biće organizovana u utorak, 1. decembra u 19 sati u galeriji Bate Mihailovića u Pančevu.
Učestvuju: Marija Belić-Bibin, autorka knjige, Snežana Aleksić, slikarka i Ivanka Solomunović, urednica kulture RTV Pančevo.

Provokativna predstava “Intimno”, u produkciji Teatra „Ubuntu”, održaće se danas od 19.30 na maloj sceni Kulturnog centra Pančevo u okviru festivala ženskog stvaralaštva Hajde da virimo. Uloge tumače Tamara Vukić i Katarina Ninkov, a režiju potpisuje Dejan Cicmilović.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.