Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PREGLED VESTI 03. JANUAR - | K-013 Portal

PREGLED VESTI 03. JANUAR

Prva beba u pančevačkom porodilištu rođena je 1. januara u 18.30 sati, a Suzana Jovanović, članica Gradskog veća za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja je bebu darivala dukatom. Prva beba rođena u ovoj godini je devojčica Mia Kajalić, koja je drugo dete Kristine i Srđana Kajalića. Od prošle godine svaka beba na poklon od Grada Pančeva dobija gravirani zlatnik za uspomenu. Prošle godine rođeno je nešto više od 1.500 beba, što je za oko sto manje u odnosu na 2014. godinu.

Prijave za plivanje za Časni Bogojavljenski krst u Pančevu primaće se do 14. januara. Ove godine broj plivača je ograničen na 80, a svi zainteresovani mogu da se prijave putem broja telefona 064/2017-293. Za sve plivače obavezan je lekarski pregled, navode u pozivu organizatori. Plivanje za Časni Bogojavljenski krst, na Tamiškom keju, kod Udruženja Marko Kulić, održaće se 19. januara u 12 časova.

Prodaja mesečnih pretplatnih karata za zaposlene, učenike i studente za januar trajaće do 9. januara na šalterima ATP-a. Radno vreme šaltera radnim danima je od 7 do 20 sati, u subotu 9. januara od 7 do 15 časova. Radno vreme šaltera biće kraće i 6. januara, od 7 do 17 sati.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.