Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PREGLED VESTI 07. DECEMBAR - | K-013 Portal

PREGLED VESTI 07. DECEMBAR

Povodom najave početka sudskog postupka za rehabilitaciju, kvislinga i fašiste Milana Nedića, PAOR organizacija kroz program Walking Ideas, zajedno sa Ženskom mirovnom grupom-Pančevo, organizovaće danas pešačku turu od 30 kilometara, od spomen obeležja "logor Svilara" Pančevo do "Starog Sajmišta" Beograd. Pešačenje će početi u 7 sati ujutru u Pančevu ispred logora “Svilara” gde će aktivisti i aktivistkinje iz Zrenjanina i Pančeva simbolično obeležiti mesto stradanja.

Nakon saopštenja iz Gradske uprave o neopravdanosti protesta vlasnika kućnih ljubimaca, iz Ekolibrijuma su još jednom najavili da će protest biti održan danas u podne na platou ispred Gradske uprave i da je itekako dobronameran i to pre svega za one zbog kojih je napravljen – napuštene životinje. Iz Udruženja Ekolibrijum kažu da sve što je urađeno za dobrobit životinja u Pančevu poteklo je iz radionice Tima: Program kontrole i smanjenja populacije napuštenih pasa i mačaka, Odluka o postavljanju kućica za pse i mačke, Odluka vezano za naknadu štete nastale od ujeda napuštenih pasa i mačaka. Zastupnica društva Ekolibrijum je kao član Tima aktivno učestvovala u radu Tima i zajedno sa ostalim članovima Tima davala sugestije za rešavanje problema i nastojala zajedno sa ostalim članovima Tima da sugestije budu realizovane, navodi se između ostalog u saopštenju.

Rukometaši „Dinama“ su najbolji mogući način završili polusezonu u Super B ligi. U poslednjoj utakmici 11.kola „Dinamo“ je pred svojom publikom, u Pančevu, pobedio ekipu „Proletera“ iz Zrenjanina rezultatom 27:23. Posle ove utakmice sledi zaslužena pauza, a potom polako kreću pripreme za drugi deo takmičarske sezone.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će ostati delovi Pančeva i to: od 9 do 17 sati Ulica Žarka Zrenjanina, od Žarka Fogaraša do Mesare "Plavi Dunav" i od Žarka Fogaraša do br. 7, a od 9 od 14 sati ulice Cara Lazara, od Marka Kraljevića do Prvomajske; Marka Kraljevića, od Maksima Gorkog do Cara Dušana.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.