Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PREGLED VESTI 26. DECEMBAR - | K-013 Portal

PREGLED VESTI 26. DECEMBAR

Ivan Smajlović iz Pančeva sa svojim timom “Analitičari” osvojio je drugu nagradu na takmičenju za tehnološku inovaciju u 2015. godini i 750.000 dinara. Tim Analitičari je kroz nekoliko faza takmičenja stigao do finala sa svojom inovacijom "Izotopski analitički koncept za utvrđivanje autentičnosti vina i alkoholnih pića".

Grad Pančevo je sa po 30.000 dinara nagradio 18 najboljih studenata Pančeva koji su u prošloj školskoj godini imali prosek iznad devet. Grad Pančevo i Regionalni centar za talente „Mihajlo Pupin” od 2007. godine nagrađuju najbolje studente sa teritorije grada. Grupi od njih oko 200 danas se pridružilo još 18 akademaca sa visokim prosekom.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da ne kupuju pirotehnička sredstva od neovlašćenih i nestručnih lica i na mestima koja za to nisu predviđena i odobrena, kao što su pijace, ulične tezge i kod uličnih prodavaca koji vrše nedozvoljen promet pirotehničkih sredstava. U saopštenju policije, podsećaju građane da je Zakonom izričito zabranjena upotreba pirotehnike u zatvorenom prostoru i na javnim mestima gde se okuplja veći broj lica, kao i prodaja pirotehničkih sredstava maloletnim osobama.

Počela je prodaja mesečnih pretplatnih karata za zaposlene, učenike i studente za januar na šalterima ATP-a i trajaće do 9. januara 2016. godine. Radno vreme šaltera radnim danima je od 7 do 20 sati, a danas od 7 do 15 časova.

Povodom rođendana bendova “Raskid13” i “Goatmare & The Hellspades”, danas u 22 sata biće organizovana velika prednovogodišnja žurka u dvorani "Apolo" u Pančevu. Ovo će ujedno biti i dvostruka promocija novih singlova oba benda, tako da će publika premijerno moći da čuje nove pesme.  Cena ulaznice je 150 dinara.

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.