Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PREGLED VESTI 27. DECEMBAR - | K-013 Portal

PREGLED VESTI 27. DECEMBAR

Žiri za nagradu "Radoje Domanović", koju dodeljuju Udruženje književnika Srbije i Fond "Radoje Domanović", odlučio je da priznanje za najbolju knjigu satire u 2015. godini pripadne Zoranu T. Popoviću iz Pančeva, za zbirku aforizama "Daće Bog. Ako Bog da". Priznanje će mu biti uručeno polovinom februara 2016. godine na svečanosti u Udruženju književnika Srbije.

Novogodišnji bazar će se u Pančevu održati od 27. do 30. decembra, a u okviru njega početak programa za decu je danas u 12 sati u dvorani Apolo. Posetioci će moći da pogledaju predstavu za decu “Snežana i sedam patuljaka”, modernu bajku po tekstu Mladena Obradovića i Miodraga Milovanova. Režija: Nataša Balog. Nakon toga, u 13 sati, uslediće koncert muzičkog centra Vokali, na kojem će nastupiti hor “Vokal kids”, a kao gosti hor “Vokal Teen”. Dirigent: Jelena Cvetić. Ulaz slobodan.

Povodom božićnih i novogodišnjih praznika Turistička organizacija Pančevo i "Cvetna radionica" desetu godinu za redom organizuju prodajnu izložbu novogodišnjih aranžmana ”Radost stvaranja”. Izložba će biti otvorena u prostorijama galerije-suvenirnice Turističke organizacije Pančevo do 31. decembra. Autorke izložbe su Tanja Jakšić i Olivera Stefanov. 

U Klubu ljubitelja igara i fantastike D20 u Pančevu danas od 14 časova moći ćete da učestvujete u pravljenju svoje društvene igre. Tema će biti zadata na početku druženja od strane stručnog žirija. Ekipe mogu biti formirane od 3 do 6 ljudi. Pobedničkom timu igra će biti štampana u manjem tiražu.

Amira Medunjanin održaće koncert u Pančevu, u Kulturnom centru danas od 20 časova. Na koncertu će predstaviti svoj album “Silk and stone”.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.