Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PREGLED VESTI 29. DECEMBAR - | K-013 Portal

PREGLED VESTI 29. DECEMBAR

Prodajni deo Novogodišnjeg bazara sa više od 100 izlagača biće otvoren od 11 do 19 sati do 30. decembra, na platou ispred Gradske uprave Pančevo. Posetioci bazara za to vreme imaće priliku da uživaju i u muzici s razglasa. Koncept Novogodišnjeg bazara je takav da će on predstavljati mesto na kojem će naši sugrađani moći da nabave ono što im je potrebno za organizaciju novogodišnje proslave, kupe poklone, ali i da uživaju u zabavnim programima za celu porodicu, navodi se u saopštenju Grada Pančeva.

Deseta manifestacija Umetnost, arhitektura, dizajn biće otvorena večeras u 19 sati u Galeriji savremene umetnosti u Pančevu. Tema ove manifestacije jeste fenomen galerije i galerijskog prostora koji se zasnivaju na istraživanju i sintezi različitih disciplina umetnosti, arhitekture i dizajna. Izložba će biti otvorena do 15. januara 2016. godine.

Treće, poslednje kolo KUP Srbije vazdušnim sportskim oružjem je održano prošlog vikenda u Beogradu u sportskoj sali ''Crvena Zvezda''. Streljačka družina ''Pančevo 1813'' je imala najmasovniji nastup sa 17 strelaca. najuspešniji pančevački takmičar je Dejan Pešić, koji je ponovio rezultat vredan međunarodnog razreda, i sa 623,6 krugova osvojio drugo mesto u veoma jakoj seniorskoj konkurenciji puškom, i novih deset bodova za finale Kupa SS Srbije koje će biti održano u februaru 2016. godine.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.