Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PREGLED VESTI 29. NOVEMBAR - | K-013 Portal

PREGLED VESTI 29. NOVEMBAR

Zavod za javno zdravlje u Pančevu i ove godine besplatno će od 30. novembra do 4. decembra testirati zainteresovane građane i građanke na HIV, povodom Svetskog dana borbe protiv side. Testiranje na HIV je anonimno, besplatno, nije potreban uput i ne zakazuje se, važno je samo ne doručkovati. Svi zainteresovani građani mogu doći na testiranje u prostorije Zavoda za javno zdravlje Pančevo, Pasterova ulica broj 2, soba 101, I sprat, od 9 do 13 časova.

 

Peti Festival nauke na Divčibarama održan je od 20. do 27. novembra u pančevačkom dečjem odmaralištu na Divčibarama. Blizu 90 učenika sa teritorije grada Pančeva, iz 12 škola, koji su u prethodnoj školskoj godini osvojili neko od prva tri mesta na opštinskom, okružnom ili republičkom takmičenju, odazvalo se pozivu na učešće.

Služba za transfuziju krvi i Crveni krst Pančeva višestrukim dobrovoljnim davaocima krvi dodeliće priznanja za humanost. Svečanost će biti održana 30. novembra. Svečana akademija biće održana u foajeu Kulturnog centra Pančevo. Priznanja Crvenog krsta i Službe za transfuziju dobiće davaoci koji su krv dali 35, 50, 75 i 100 puta.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.