Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PREGLED VESTI 31. DECEMBAR - | K-013 Portal

PREGLED VESTI 31. DECEMBAR

Društvo za zaštitu životinja i prirode “Ekolibrijum” iz Pančeva, juče je u okviru Novogodišnjeg bazara, promovisalo ekološku akciju “Kesa je zakon”, a volonteri su u okviru nje delili kese i kutije. Zelena strana priče je ta da je kesica biorazgradiva, a kutije su kartonske, takođe materijal koji ne šteti životnoj sredini. za projekat “Kesa je zakon” Ekolibrijum je sredstva za realizaciju dobio na konkursu Sekretarijata za zaštitu životne sredine Grada Pančeva za 2015. godinu.

Zalihe krvi svih krvnih grupa u Službi za transfuziju Opšte bolnice Pančevo su na donjoj granici, a rezerve A pozitivne krvne gupe su na izmaku. S ozbzirom na predstojeće praznike, kada je inače manje davalaca, dr Radmila Railić Ristovska, šef bazične transfuzije u Službi za transfuziju, poziva sugrađane da dođu u Službu i daju krv. Služba će danas raditi do 12 sati, a od ponedeljka 4. januara, uobičajeno, od 7 do 15 sati.

Prodaja mesečnih pretplatnih karata za zaposlene, učenike i studente za januar trajaće do 9. januara na šalterima ATP-a. Radno vreme šaltera radnim danima je od 7 do 20 sati, u subotu 9. januara od 7 do 15 časova. Radno vreme šaltera biće kraće i danas, 31. decembra i 6. januara, od 7 do 17 sati.

ATP će u novogodišnjoj noći uvesti četiri vanredna polaska ka Beogradu. Autobusi iz Pančeva ići će u 00.30, 1.30, 2.30 i 3.30, a povratak će biti u 1, 2, 3 i 4 sata iz prestonice ka Pančevu. Po prazničnom odnosno nedeljnom redu vožnje autobusi će saobraćati 1. i 2. januara.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.