Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Provedite Dan zaljubljenih u CineStar bioskopu - | K-013 Portal

Provedite Dan zaljubljenih u CineStar bioskopu

Danas je Sv. Valentin, kod nas poznatije kao Dan zaljubljenih. Ukoliko se još niste odlučili kako će te provesti ovaj dan sa voljenom osobom, mi vam preporučujemo da isprobate „LoveBox“ sedišta i pogledate neki od filmova u CineStar bioskopu.

Od 17:00, 20:00 i 22:15 na repertoaru je komedija „Kako biti solo“. Film prikazuje kako da uživate u životu i iz svog "soliranja" izvučete ono najbolje, sugerišući da nas ne definiše vreme kad smo u vezi, već kada smo solo. Glavne uloge igraju Dakota Džonson, Rebel Vilson i Lesli Man.

Od 17:45 na repertoaru je akcioni film „Poslednji lovac na veštice“. Vin Diezel nalazi se u ulozi besmrtnog Koldera, a uz njega se u filmu nalaze i Majkl Kejn , Elajdža Vud  i Rouz Lesli. Reditelj filma je Brek Aizner , a scenario su napisali Melisa Valak  i Kori Gudman .

Od 17:45, 19:15 i 21:30 možete pogledati film “Dedpul”. U pitanju je akciona avantura i neobična ljubavna priča u kojoj bivši operativac specijalnih jedinica, plaćenik Vejd Vilson, nakon lažnih rigoroznih eksperimenata stiče natprirodnu moć isceljenja i pretvara se u svoj alter ego - Dedpula. Reditelj filma je Tim Miler, scenario potpisuju Pol Vernik i Ret Riz, a u glavnim ulogama su Rajan Rejnolds, Morena Bakarin, T.Dž. Miler, Đina Karano i Briana Hildebrand.

Od 17:25 i 19:30 možete pogledati drugi deo filma “Zulender”. Stiler, Oven Vilson i Vil Farel repriziraju svoje uloge iz prvog dela, a Penelopa Kruz i Kristen Vig se priključuju ovoj komičnoj glumačkoj ekipi. Nepredvidljiva katastrofa je pogodila Centar i primorala ovu dvojicu da se povuku u ilegalu, daleko od očiju javnosti. Petnaest godina kasnije, još uvek posramljeni Derek i Hansel vode izolovane živote, daleko jedan od drugog i ostatka sveta.

Od 19:55 i 21:35 možete pogledati urnebesnu komediju “Dekica pušten sa lanca” u kojoj glavne uloge tumače Robert de Niro i Zek Efron. Radnja filma vrti se oko napaljenog dedice neobičnog imena Dik, koji želi ponovno da izlazi u provod, nakon što mu je umrla supruga. U tome mu protiv svoje volje pomaže njegov zgodni unuk i mladi advokat Džejson, kojeg igra Zek.

Od 22:05 na repertoaru je triler “Tajna u njihovim očima” u kojem glavne uloge tumače Džulija Roberts, Nikol Kidman i Čiutela Eđiofora, a u režiji Bili Reja. Istražitelj Džes Kob (Džulija Roberts), FBI istražitelj Rej Kasten (Čuitel Eđiofor) i zamenik okružnog tužioca Kler Sloun (Nikol Kidman) su uspešan i dobro uigran tim u anti-terorističkoj radnoj grupi. Rej i Džes odlaze na uviđaj i otkrivaju nezamislivo, žrtva je Džesina ćerka Karolina.

Cena ulaznica:
Do 17h - 350 din
Od 17h - 420 din (ponedeljak - četvrtak)
Od 17h - 460 din (petak - nedelja, praznici)

Lepo se provedite u CineStaru, srećan Dan zaljubljenih!



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.