Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Raspisan likovni i književni konkurs za osnovce Banata - | K-013 Portal

Raspisan likovni i književni konkurs za osnovce Banata

Regionalni centar za talente “Mihajlo Pupin” iz Pančeva i ove školske godine organizovaće likovni i književni konkurs za učenike osnovnih škola Banata. Na 14. likovni konkurs mogu da se prijave učenici od petog do osmog razreda, tema je slobodna, a krajnji rok za slanje radova je 29. februar. Svaki učenik može da pošalje najviše jedan rad na adresu Centra za talente, a zastupljene likovne oblasti su slikanje, crtež, grafika i sve tehnike zastupljene u nastavi.

Pored diploma dodeljuju se i tri novčane nagrade u iznosu od po 4.000, 3.000 i 2.000 dinara. Na 14. književni konkurs mogu da se prijave učenici od petog do osmog razreda, tema je slobodna, a krajnji rok za slanje radova je 29. februar. Dodeljuju se diploma i tri novčane nagrade: od 4.000, 3.000 i 2.000 dinara.

Radove, najviše tri, potrebno je poslati na adresu Centra za talente pod punim imenom i prezimenom, i svojim kontakt podacima. Dodela nagrada u obe kategorije je planirana na 14. Smotri umetničkih radova učenika Banata u aprilu ove godine.

Radove poslati na adresu:

Regionalni centar za talente
“Mihajlo Pupin”
Dimitrija Tucovića 2,

26000 Pančevo

ili mejlom: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.