Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Redovna odbrana od poplava na području Ivanovo-Skorenovac - | K-013 Portal

Redovna odbrana od poplava na području Ivanovo-Skorenovac

Danas je u Gradskoj upravi održana sednica Gradskog štaba za vanredne situacije grada Pančeva, kojom je predsedavao gradonačelnik Pančeva i komandant Gradskog štaba Saša Pavlov, a na dnevnom redu bila je trenutna situacija na vodotokovima na teritoriji grada Pančeva.

Prisutne članove Gradskog štaba sa presekom stanja upoznao je zamenik direktora Vodoprivrednog preduzeća „Tamiš-Dunav“ Neđeljko Popović, koji je rekao da je stanje stabilno i pod kontrolom, da su kanali očišćeni i da su crpne stanice u funkciji i nesmetano rade, a da manjih problema ima samo na teritoriji kanalske mreže u Jabuci.

“Dobili smo jutros naredbu o proglašenju redovne odbrane od poplava na području Ivanovo-Skorenovac, odnosno u donjem dunavskom delu. Nema alarmantnih pojava, Dunav je od jutros u stagnaciji i ne očekuju se neke značajnije promene u vodostaju, izjavio je zamenik direktora vodoprivrednog preduzeća „Tamiš-Dunav“.

Lokalna samouprava obezbedila je neophodne vreće sa peskom i foliju ukoliko bude potrebno, a gradonačelnik Saša Pavlov istakao je da su javno komunalna preduzeća u selima dužna da očiste kanale za odvodnjavanje.

V.J.P.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.