Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rok za plaćanje prve rate poreza na imovinu 17. februara - | K-013 Portal

Rok za plaćanje prve rate poreza na imovinu 17. februara

Sekretarijat za poresku administraciju grada Pančeva obaveštava poreske obveznike koji ne vode poslovne knjige - fizička lica da 14. februara  (nedelja) dospeva prva rata za porez na imovinu za 2016. godinu, ali se rok za uplatu pomera zbog dana državnosti  na sredu, 17. februar.

Uplatnice sa iznosom duga se ovih dana dostavljaju obveznicima. Kod poreskih obveznika koji su u propisanim rokovima plaćali obaveze iznos na uplatnici je u visini obaveze utvrđene za poslednje tromesečje 2015. godine.

Kod  poreskih obveznika koji nisu u propisanim rokovima plaćali obaveze iznos za uplatu čini neplaćena glavnica po rešenjimauvećana za kamatu obračunatu u skladu sa zakonom i iznos prve rate za porez na imovinu za 2016. godinu.

Iz Sekretarijata za poresku administraciju grada apeluju na obveznike da blagovremeno izmire svoje obaveze kako bi izbegli obračunavanje i plaćanje kamate, kao i pokretanje prekršajnog postupka.

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.