Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ŠANSA ZA POSAO: Sajam zapošljavanja u Pančevu u sredu 29. marta - | K-013 Portal

ŠANSA ZA POSAO: Sajam zapošljavanja u Pančevu u sredu 29. marta

Filijala Pančevo Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizuje pančevački Sajam zapošljavanja u sredu 29. marta, na korzou Ulice Vojvode Živojina Mišića u trajanju od 11 do 14 časova.

Učešće na ovogodišnjem sajmu uzeće 30 poslodavaca koji će ponuditi 156 slobodnih radnih mesta iz oblasti ličnih usluga, obrade metala, obrazovanja, socijalne zaštite, informacionih tehnologija, turizma, trgovine i ugostiteljstva. Poslodavci će na ovaj način biti u mogućnosti da jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike, a na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.

Nacionalna služba za zapošljavanje poziva nezaposlena lica da posete ovogodišnji sajam i da sa sobom ponesu svoju biografiju (CV), dok će na štandu NSZ moći da dobiju odgovore na pitanja o uslugama i programima koji su aktuelni.
Sve dodatne informacije zainteresovana lica i poslodavci mogu dobiti u prostorijama pančevačke filijale.

U slučaju loših vremenskih prilika sajam će se održati u holu gradske uprave Pančevo, Trg Kralja Petra I br.2-4.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.