Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ 14. aprila u Pančevu - | K-013 Portal

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ 14. aprila u Pančevu

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ održaće se u četvrtak, 14. aprila u 18.30 časova u klubu “Dvorište” u Pančevu uz institucionalnu podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova i medijsko pokroviteljstvo portala Pančevo.MOJKraj.rs, a u organizacija Educom-a, centra za lični i profesionalni razvoj.

Tema ovog skupa odnosno panela je „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“.

Panelistkinje će biti uspešne žene, preduzetnice iz Pančeva: Slađana Mitrović (kompanija Passage group); Ivana Mitrović (klub Dvorište); Pava Novakov Čabrilovski (preduzeće „Pava Plus“ doo), Violeta Jovanov Peštanac (portal Pančevo.MOJKraj.rs) i Katarina Mandić (tkačko-zanatska radnja „Katarina M”).

Ulaz je slobodan.

“Biznis ćoše” je do sada održano u Novom Sadu i Zrenjaninu, a do juna realizovaće se još u Sremskoj Mitrovici, Somboru, Subotici i ponovo u Novom Sadu.

Više od 70 žena na dva događaja je slušalo uspešne poslovne priče, a mnoge smo od njih podstakle na pokretanje svog biznisa i učinile da se mnoge preduzetnice upoznaju i ostvare nove saradnje. To je i cilj svakog ovog skupa, navodi se u pozivu.

Biznis ćoše je događaj koji okuplja preduzetnice, one koje planiraju da to postanu, kao i sve kojima je potrebno unapređenje poslovanja kao i sam networking.

Sve žene koje su već u preduzetništvu i žene koje tek planiraju da to postanu, pozvane su da dođu na panel u četvrtak kako bi čule iz prve ruke kako se pokreće posao, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke, kako doći do uspeha i naravno, da međusobno razmene kontakte i ideje, a možda odmah i sklope nove poslove.

Cilj okupljanja je da kroz iskustvenu priču, žene dopune svoju, unaprede svoje ciljeve, ideje, kontakte, umreže se međusobno, ali i da možda nađu partnere za svoju poslovnu priču koja bi tek trebalo da nastane.

Prijave i dodatne informacije na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na brojeve telefona: 021/503- 899  i 065/4080-106.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.