Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Štrajk glađu pančevačkog frizera zbog sudskog naloga za iseljenje iz svoje kuće - | K-013 Portal

Štrajk glađu pančevačkog frizera zbog sudskog naloga za iseljenje iz svoje kuće

Dragan Domazetovski, poznati pančevački frizer je juče u pet minuta do dvanaest započeo štrajk glađu ispred zgrade Osnovnog suda u Pančevu jer mu je naloženo da se iseli iz kuće koju je, kako kaže, legalno kupio i renovirao.

Kako Domazetovski kaže, kuću je kupio 2006. godine, i upisan je kao vlasnik.

Renovirao sam je i iz ruiniranog stanja osposobio za život. Sada traže poništavanje ugovora, nakon mog ulaganja. Tražim od Suda preispitivanje ove odluke, kaže Domazetovski.

On je novinarima okupljenim ispred suda objasnio da je tri godine kasnije, nakon renoviranja kuće, utužen je od jednog od prethodnih vlasnika i ubrzo mu je stiglo i obaveštenje da mu se kupovina poništava.

Nakon pravnih i vlasničkih peripetija i žalbi višim sudskim instancama, rok za iseljenje njega i njegove porodice je do kraja ove nedelje, zbog čega se odlučio na ovaj korak.

Domazetovski smatra da je žrtva prevare prilikom kupovine objekta i počeo je da prikuplja potpise o preispitivanju sudske odluke.

U njegovim nastojanjima da ga ne isele iz kuće, u prvih pola sata potpisom ga je podržalo blizu 400 Pančevaca, a oko 60 njih je i ostalo sa njim ispred zgrade suda.

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.