Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Streljaštvo: IVANA OSVOJILA ZLATO,a ekipa pionirki srebro i bronzu - | K-013 Portal

Streljaštvo: IVANA OSVOJILA ZLATO,a ekipa pionirki srebro i bronzu

 
U Sremskoj Mitrovici proteklog vikenda je održano Prvenstvo Vojvodine za pionire u gađanju iz serijske malokalibarske puške.
 
Ekipa pionirki Streljačke druzine "Pančevo 1813" u sastavu Ivana Vislavski, Anastasia Grujoski i Marija Aleksić, osvojila je dva pehara. Osvojile su drugo mesto u disciplini trostav sa 624 kruga, a treće mesto u disciplini ležeći stav sa 680 krugova. Uspeh bi bio i veći da je Marija Aleksić pucala sa svojom puškom na kojoj je oslabilo okidanje pa je zamenjena.
 
Najuspešnija je bila Ivana Vislavski, koja je osvojila prvo mesto sa 232 kruga u disciplini trostav, a peto mesto sa 235 krugova u lezećem stavu. Anastasia Grujoski je osvojila četvrto mesto sa 205 krugova u disciplini trostav.
 
Prvenstvo Srbile održava se 10. septembra, takođe u Sremskoj Mitrovici, a do tada će se mladi strelci Pančeva spremati na strelištu SS Srbije u Beogradu pod stručnim rukovodstvom trenera Siniše Veljkovića.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.