Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Streljaštvo: Pionirke prve u 7. kolu - | K-013 Portal

Streljaštvo: Pionirke prve u 7. kolu

U Sremskoj Mitrovici je tokom vikenda održano pretposlednje, 7. kolo lige pionira Vojvodine. Osmo kolo će biti održano u Uljmi, 10. aprila, kada će se znati i konačni pobednici za sezonu 2015/2016. godine.

Ekipa pančevačkih pionirki je ponovo trijumfovala i osigurala prvo mesto, a Marija Aleksić je osvojila drugo mesto sa 173 kruga koliko je imala i prvoplasirana. Ivana Vislavski je peta sa 170 i Anastasia Grujoski je deseta sa 167 krugova. Marija vodi na tabeli, Ivana je treća, a Anastasia deveta, ali imaju šanse i da poprave svoje pozicije u poslednjem kolu.

Ekipa pionira SD Pančevo 1813 je četvrta sa 506 krugova, a verovatno će i na kraju lige biti četvrta. Stefan Mihajlov je trenutno na petoj poziciji, a u ovom kolu su postigli Stefan 168, Vladimir Stajčić 174 i Aleksandar Pavlović 164 kruga za ekipu, a dobro su pucali i pojedinačno Sergej Vukasović 157 i Stevan Kalinić 152 kruga i imaju šanse da u zadnjem kolu još poprave rezultate, jer nakon toga slede Prvenstva Vojvodine i Srbije.

U međuvremenu će se održati i školsko prvenstvo Pančeva 1.marta i zone Južni Banat 11.aprila, tako da imaju šanse sva školska deca da se oprobaju i dokažu u sportskom streljaštvu iz vazdušne puške, navodi se u saopštenju Streljačke družine “Pančevo 1813”.

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.