Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Time Team 92 d.o.o. PANČEVO: Procena rizika od katastrofa - | K-013 Portal

Time Team 92 d.o.o. PANČEVO: Procena rizika od katastrofa

procena rizika od katastrofa, pancevo, time team 92 doo

Narodna skupština Republike Srbije na svom zasedanju 20.11.2018. godine donela Zakon o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama (Sl. glasnik RS br. 87/2018). Pored zakonske obaveze poslodavci su i u moralnoj obavezi da preduzmu mere i zaštite zaposlene i infrastrukturu od sve češćih elementarnih nepogoda kao što su poplave,zemljotresi,klizišta,požari,epidemije čime Procena rizika predstavlja dokumenat od izuzetnog značaja.

Primera imamo napretek kao poplave u Obrenovcu 2014g ili poplave kod Vršca 2017g koje za sobom nose ljudske žrtve i veliku materijalnu štetu. Republika Srbija je geografski prostor izložen zemljotresima a o epidemijama i pandemijama kao što je Korona ili druge bolesti da ne trošimo vreme.

Usluge Procene rizika i izrade Plana zaštite i spasavanja poverene su firmama koje su ovlašćene od strane MUP-a RS. Na Procenu rizika i Plan zaštite i spasavanja MUP RS daje saglasnost u vidu Rešenja. Ista se izradjuju na svake 3 godine najkasnije a po potrebi i ranije.

Privredna društva sprovode dobijene smernice kroz niz preventivnih mera koji će smanjiti rizik ili ga u potpunosti eliminisati.

Kazne za pravna lica koji ne izrade Akt Procene rizika i Plan zaštite i spasavanja su do milion dinara kao i za odgovorna lica u pravnom licu.

Firma Time Team 92 d.o.o. Pančevo je licencirana i ovlašćena firma za izradu Procene rizika od katastrofa i Plana zaštite i spasavanja. Nalazi se na adresi Mačvanska 6 u Pančevu.

Čine je licencirani procenitelji sa višegodišnjim iskustvom na radu u bezbednosnim strukturama države.

Dokaz kvaliteta su naši zadovoljni klijenti širom Republike Srbije.

Pozovite da se dogovorimo-budite bezbedni!



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS