Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VJT PANČEVO: Istraga zbog droge protiv dvojice Kačarevaca - | K-013 Portal

VJT PANČEVO: Istraga zbog droge protiv dvojice Kačarevaca

vise javno tuzilastvo, pancevo, istraga, kacarevo

Više javno tužilaštvo u Pančevu sprovešće istragu protiv osumnjičenih N.S. i M.R., obojica iz Kačareva, zbog postojanja osnova sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su dana 18. maja u 1.40 časova u Kačarevu prenosili i držali opojnu drogu amfetamin u količini od 993 grama neto mase, zajedno sa digitalnom vagicom za precizno merenje, tako što je osumnjičeni N.S. prevozio opojnu drogu u putničkom vozilu, dok mu je osumnjičeni M.R., koji se kretao ispred njega drugim putničkim vozilom, pokazivao kojim putem da vozi, ali su u daljem prevozu sprečeni jer su ih u ul. Omladinska ispred kućnog broja 63a zaustavili policijski službenici Policijske uprave u Pančevu.

Nakon saslušanja osumnjičenih u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog M.R. u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.