Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vodič za preduzetnike među prevedenim dokumentima - | K-013 Portal

Vodič za preduzetnike među prevedenim dokumentima

Među dokumentima koja će ovih dana biti prevedena na pet jezika nacionalnih zajednica je i Vodič za preduzetnike sa velikim brojem praktičnih informacija i uputstava onima koji žele da pokrenu sopstveni posao.

Ovaj dokument u elektronskoj formi naći će se na internet prezentaciji koja će biti objavljena na pet jezika: mađarskom, slovačkom, bugarskom, makedonskom i rumunskom jeziku, u okviru projekta “Skupština za sve”. Osim toga, prevodi se i jedan dokument o nasilju u porodici, priručnik i informator kako reagovati u situacijama nasilja, kome se obratiti.

Na posebnim internet stranicama Grada Pančeva na jezicima nacionalnih manjina naći će se sve informacije koje su obuhvaćene priručnikom “Imaš pravo da…” koji je prošle godine objavljen na pet jezika nacionalnih manjina. Na internet prezentaciji će biti dostupan Statut grada Pančeva, koji je preveden na jezike nacionalnih manjina, ali i neke od Odluka koje su odbornici na sednicama skupštine Pančevo do sada usvojili.

Internet prezentacija javnosti će biti predstavljena krajem januara u Gradskoj upravi Pančevo, na završnoj konferenciji projekta.

Projekat “Skupština za sve“ sprovodi grad Pančevo, sufinansira Savet Evrope, a deo je projekta “Promocija ljudskih prava i zaštita manjina u jugoistočnoj Evropi” koji sprovodi Savet Evrope i Evropska Unija.

V.J.P.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.