Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VRŠAC: Grožđebal najbolja turistička manifestacija u Srbiji - | K-013 Portal

VRŠAC: Grožđebal najbolja turistička manifestacija u Srbiji

vrsac, turisticki cvet, turisticka organizacija vrsac

Vršački “65. Dani berbe grožđa”, u narodu poznatiji kao Grožđebal, proglašeni su zvanično za najbolju manifestaciju u Srbiji za 2023. godinu u tradicionalnom izboru “Turistički cvet”, koju dodeljuje Turistička organizacija Srbije.

Najprestižniju turističku nagradu vršački Grožđebal dobio je po prvi put za 38. godina koliko se “Turistički cvet” dodeljuje najboljima u godini na izmaku.

U svečanoj atmosferi Just&Lobi centra u Beogradu, Turistička organizacija Srbije je dodelila najviša priznanja u turizmu – „Turistički cvet“, proglasila najuspešnije u srpskoj turističkoj privredi tokom 2023. godine i nagradila one koji su tokom godine na najbolji način podigli nivo turističke usluge, doprineli razvoju, unapređenju i promociji turizma Srbije.

Najznačajnija i najprestižnija nagrada u oblasti domaćeg turizma “Turistički cvet” ove godine pripala je Turističkoj organizaciji Vršac za manifestaciju 65. Dani berbe grožđa.

“Epitet najbolje turističke manifestacije je i ulaznica za njeno dalje promovisanje kako u Srbiji tako i u svetu. Ova nagrada predstavlja potvrdu dosadašnjeg rada Turističke organizacije Vršca, veliku čast i još veću motivaciju za dalji napredak, koju Grad Vršac svesrdno podržava i pomaže njeno održavanje iz godine u godinu. Takođe nagrada pripada svim Vrščanima, jer svi mi na direktan i indirektan način doprinosimo da ova manifestacija bude najveća i najlepša u regionu”, ističe direktorka Turističke organizacije Vršac, Tatjana PalkovačPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije: Na portalu

BIG PA Tocak srece Zima 460X600

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city