Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VRŠAC: KMF Forum pobedom u derbiju overio titulu - | K-013 Portal

VRŠAC: KMF Forum pobedom u derbiju overio titulu

kmf forum, vrsac

Klub malog fudbala Forum iz Vršca zabeležio je pobedu u derbiju poslednjeg kola Vojvođanske futsal lige protiv Omladinca iz Novih Banovaca i potvrdio titulu prvaka i plasman u Drugu futsal ligu Srbije.

Forum je dokazao da je najbolji tim Vojvođanske lige savladavši po drugi put ove sezone direktnog konkurenta. U prvom poluvremenu vodila se rezultatski neizvesna borba, gosti su dva puta vodili, na odmor se otišlo sa nerešenim rezultatom.

U drugom poluvremenu Vrščani su preuzeli inicijativu i poveli golom Vlahovića (4:3). Nešto kasnije Vrtunić je efektnim golom krunisao dobru akciju Foruma (5:3), ali je Čeprnja je svojim drugim pogotkom na meču smanjio zaostatak (5:4). Konačan rezultat (6:4) postavio je Malidžan i slavlje igrača Foruma moglo je da počne.

Trener Vrščana Bojan Vuksanović čestitao je rivalu na fer i korektnoj igri i zahvalio se simpatizerima na podršci.

„Drago mi je da su igrači na terenu krunisali trud svih ljudi u klubu. Zaslužuju pohvale za sve što su pokazali ove sezone, želimo da u Drugoj ligi Srbije igramo zapaženu ulogu. Veliku pomoć na putu do titule prvaka Vojvođanske lige imali smo od naših sponzora Etno kuće „Dinar“, Diskonta pića „Desetka“, Svislajona, Sportskog saveza Vršac i Grada Vršca. Svima se od srca zahvaljujem u ime kluba“, naglasio je Vuksanović.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS