Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VRŠAC: Osmomartovski bazar 7. i 8. marta u centru - | K-013 Portal

VRŠAC: Osmomartovski bazar 7. i 8. marta u centru

osmomartovski bazar, vrsac

Grad Vršac i Turistička organizacija Vršac, povodom praznika Dana žena, organizuju Osmomartovski Bazar, 7. i 8. marta na Trgu Svetog Teodora Vršačkog.

“Cilj bazara je da omogući našim sugrađanima da odaberu najlepši mali znak pažnje za svoje mame, bake, tetke, sestre, koleginice… Ovom prilikom pozivamo izlagače koji žele da učestvuju da se prijave. Broj mesta je ograničen. Prijava se nalazi na sajtu Turističke organizacije Vršac www.to.vrsac.com. Kreativci, koji su zainteresovani za tradicionalnu osmomartovsku prodaju potrebno je da čitko popunjenu prijavu najkasnije do 03. marta dostave na adresu Turističke organizacije Vršac. Na prijavi za ovu manifestaciju nalaze se svi potrebni podaci, kao i informacije o izlagačkom prostoru”, saopšteno je iz Turističke organizacije Vršca.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.