Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VRŠAC: Tekvondisti Euro Špeda odlični na Galeb openu u Beogradu - | K-013 Portal

VRŠAC: Tekvondisti Euro Špeda odlični na Galeb openu u Beogradu

euro šped, tekvondo, vršac

Vršački Tekvodno klub Euro Šped imao je odličan nastup na Galeb openu u Beogradu, kaojem je učestvovalo 1.500 takmičara iz 70 zemalja iz celog sveta i iz preko 250 klubova. Euro Šped je u kategoriji kadeta osvojio dve zlatne i jednu srebrnu medalju. Zlato su osvojile Maša Caran i Tereza Garić, a srebro Andrija Mihajlović.

Milica Ivković, Maša Markov i Danica Sekulić imale su borbe za medalju, a Vukadin Orelj je takmičenje završio u prvom kolu. U ekipnom plasmanu za kadete zauzeli su 4. mesto.

 

U kategoriji junira, Marko Stefanov osvojio je srebro, Vanja Rankov imala je borbu za medalju, a Sara Radovanov, Lana Nestorov, Danilo Đorđević, Damjan Đorđević i Jovana Skočajić zaustavljeni su u prvom kolu.

U kategoriji seniora prvi nastup imao je Vuk Mihajlović. Sa svojih 16 godina pokazao se i više nego odlično. Izgubio je u trećem kolu od nacionalnog prvaka Turske.

Sledeći vikend Tekvodno klub Euro Šped biće domaćin velikog sportskog spektakla u Vršcu. Na Millennium open dolazi oko 700 takmičara iz 10 zemalja.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS