Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VRŠAC: Zlato za Lenu Kostić na takmičenju World of dance - | K-013 Portal

VRŠAC: Zlato za Lenu Kostić na takmičenju World of dance

lena kostic, world of dance, vrsac

Vrščanka Lena Kostić učestvovala je u prvom izdanju srpskog World of dance takmičenja.

Ovaj dogadjaj okupio je na stotinu učesnika iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske, Bugarske i Rusije. Publika je uživala u višečasovnom plesnom spektaklu, gledajući takmičare koji su se predstavili u različitim stilovima plesa.

Lena je osvojila zlatnu medalju u studio division delu takmičenja, za učesnike do 12 godina. Članovi žirija bili su naši, ali i svetski poznati plesni stručnjaci: Corbyn Taulealea-Huch, Remi Toin, Andrijana Petkovski, Jelena Bulatović i Miodrag Cvetković.

“Veoma smo ponosni na našu Lenu i sva njena dostignuća u ovoj, ali i prethodnim sezonama. Zasigurno možemo da kažemo da je ovo bila njena najbolja godina do sada, a krunisali smo je nastupom na ovom divnom događaju, uz priliku da se predstavi pred ovako velikim imenima u svetu plesa”, kažu iz studija Millennium.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije: Na portalu

BIG PA Tocak srece Zima 460X600

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city