Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Za svaki donirani dinar za projekat “Aplauz” od Trag fondacije još toliko - | K-013 Portal

Za svaki donirani dinar za projekat “Aplauz” od Trag fondacije još toliko

Udruženje građana “Prepoznaj u sebi” iz Pančeva jedno je od 10 udruženja u Srbiji, koja su odabrana da njihov projekat bude sufinansiran kroz program „Uspešni fandrejzing", koji sprovodi Trag fondacija i USAID

U pitanju je projekat „Aplauz" čijom realizacijom – natkrivanjem dvorišne bine, će se stvoriti bolji uslovi za sprovođenje svih dečjih i omladinskih aktivnosti udruženja “Prepoznaj u sebi”. Ove aktivnosti su trenutno ograničene zbog vremenskih uslova, a pokrivanjem scene bine bi se taj faktor izbegao. Tada bi bilo moguće koristiti binu punim kapacitetom, na opštu dobrobit dece i mladih grada Pančeva.

Svaku donaciju za natkrivanje dvorišne bine za održavanje radionica, predavanja, književnih, filmskih večeri i drugih aktivnosti, fondacija "Trag" će duplirati!

Ukoliko je vreme promenljivo, aktivnosti ne možemo da planiramo unapred, a kad je lepo vreme, možemo da ih ostvarujemo samo u ranim jutarnjim i kasnim popodnevnim časovima. Ovim natkrivanjem bismo dobili mogućnost korišćenja prostora tokom čitavog dana, a i čitave godine, kako mi, tako i sve zainteresovane organizacije iz Pančeva, kojima je potreban ovakav prostor. Mnoge škole programe, kao što su predstave ili nastupi hora, pripremaju mesecima, a izvedu samo jednom, jer nemaju gde. Želimo da bina postane mesto okupljanja u lokalnoj zajednici, gde će svi svoje sadržaje moći da izvode za zainteresovanu javnost, kaže Rade Mašić, predsednik Udruženja „Prepoznaj u sebi". 

Na ovoj bini planirane su književne i filmske večeri, koje se i sada održavaju u prostorijama udruženja, ali u smanjenom obimu, zbog nedovoljno prostora. Pomoć građana za ostvarivanje cilja ovog projekta je neophodna, jer je ovo jedini način finansiranja ovog udruženja.

Način prikupljanja sredstava je donacija, u iznosu koji vi želite, a svaki iznos će biti dupliran od strane Trag fondacije. Uplate možete izvršiti lično na adresi udruženja (Žarka Zrenjanina 35) ili putem žiro-računa 265-6510310001166-56 kod Raiffeisen banke.

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.