Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zastoj u radu Petrohemije zbog remonta od 08. oktobra - | K-013 Portal

Zastoj u radu Petrohemije zbog remonta od 08. oktobra

U HIP-Petrohemiji u subotu, 8. oktobra počinje zastoj u radu proizvodnih postrojenja, koji će trajati do 19. oktobra 2016. godine. Period zastoja biće iskorišćen za sanaciju, čišćenje i realizaciju remontnih aktivnosti na procesnoj opremi u fabrici Etilen.

“Posebna pažnja tokom zastoja biće posvećena radovima na izmenjivačima, kao i sanaciji, čišćenju i ostalim intervencijama na procesnoj opremi u Etilenu. Zastoj u Etilenu podrazumeva i zaustavljanje proizvodnje u fabrikama PEVG i PENG” - izjavio je Miša Bulajić, izvršni direktor funkcije proizvodnje i tehničke podrške HIP-Petrohemije. Sve planske obaveze koje ima prema svojim kupcima, HIP-Petrohemija će nastaviti da izvršava i tokom zastoja, sa ciljem da tržište bude uredno snabdeveno petrohemijskim proizvodima.

Prilikom zaustavljanja fabrika može se očekivati pojačana pojava plamena na baklji kao posledica poštovanja bezbednosne procedure prilikom planskog zaustavljanja procesa rada i moguća pojava povećane buke. O zaustavljanju fabrika obaveštene su sve nadležne institucije.

Planirane aktivnosti tokom zastoja obezbediće nastavak bezbednog i efikasnog rada kompanije i obavljaće se prema prethodno utvrđenom planu. Sve radne aktivnosti tokom zastoja proizvodnje u HIP-Petrohemiji u potpunosti su usklađene sa važećim bezbednosnim procedurama kompanije.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS

Najnovije: Na portalu

craft beer jun 2024 big pancevo 460x600

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city