Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zlatne medalje za Vidu Medić i Danila Jovanovića - | K-013 Portal

Zlatne medalje za Vidu Medić i Danila Jovanovića

Po tradiciji triatlonska sezona u Srbiji otvorena je 8. maja u Somboru trkom prvenstva države u sprint duatlonu. Triatlon klub Tamiš je na ovom takmičenju nastupio sa 32 takmičara u konkurenciji početnici, mlade nade, nade i elitna konkurencija.

Najznačajniji rezultat ostvarili su Vida Medić i Danilo Jovanović. Njih dvoje su uspeli da osvoje prva mesta u elitnoj konkurenciji i na taj način odbrane prošlogodišnje pobede.

Zanimljivo je istaći da su na dosadašnjih pet duatlona u Somboru svaki put pobednici bili takmičari Tamiša, pre Danila to su bili Igor Vuković i Petar Ivačković dva puta.

Pored Vide i Danila medalje za Triatlon klub Tamiš su osvojili još i Anja Davidović, zlato u trci nade - devojčice, Vanja Isevski - srebro u trci nade - dečaci; Bogdan Jelača - srebro u trci mlade nade - dečaci, Luka Đondović i Marko Gligorić - bronza u trci početnici - dečaci i Marjan Lukić - zlato u trci sprint triatlona - AG 40-44.

Dobar početak sezone za Triatlon klub Tamiš gde ih u narednom periodu očekuju trke u kros triatlonu Kragujevac, dugom triatlonu Beograd-Ada Ciganlija i najvažnija trka sezone prvenstvo države u sprint triatlonu Pančevo 5. juna.

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.