Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website BEZ STRESA U NOVE POBEDE - UZ VIP MONEYBACK 15% NE POSTOJE NEMOGUĆE STVARI!!! - | K-013 Portal

BEZ STRESA U NOVE POBEDE - UZ VIP MONEYBACK 15% NE POSTOJE NEMOGUĆE STVARI!!!

pr tekstovi

Ozbiljna slot avantura može da počne! Poseti Meridian – čeka te cashback o kojem si oduvek maštao!

Navikli ste da u Meridianu možete uživati u velikom broju fantastičnih slot/live dealer igara. Navikli ste na vrhunske bonuse koji stižu svakodnevno! Posetite Meridian i ostvarite ozbiljan CASHBACK!

Uz VIP MONEYBACK 15% promociju vam se pruža mogućnost da osvojite neodoljive bonuse svake nedelje!

Pre svega, potrebno je da se ulogujete na svoj korisnički nalog.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS!

Ukoliko ne poseduješ aktivan nalog, pravo je vreme da se pridružiš stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan bonus poklon za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićeš 200 spinova na zanimljivoj slot igri Maya's Treasure provajdera Expanse Studios. Nije potrebno ni da deponuješ novac na nalog - spinovi te čekaju odmah nakon registracije.

U čemu je tajna promocije VIP MOONEYBACK 15%?

Uz ovu akciju možete pokupiti neodoljive bonuse čak i kada vam ne ide najbolje! Ako u vašoj nedeljnoj avanturi ostvarite gubitak od 100.000 DINARA ili više od toga, očekuje vas povraćaj novca u iznosu od 15%!

Međutim, ni to nije sve! U bilo kom trenutku možete biti kozvani u članstvo VIP Kluba koje vam donosi ekstra Cashback od 10%!

EKSKLUZIVNO: NOVE IGRE U MERIDIANU!!!

Ponuda slot igara dodatno je obogaćena sjajnim igrama koje nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Uživate u fudbalskim čarolijama? Isprobajte Capital City Derby, slot koji vam pruža mogućnost da osetite strast GRADSKOG DERBIJA! Odaberite crno ili crveno bele i počinje zabava!

Za ljubitelje gusarske tematike spreman je slot PIRATES POWER! Pridružite se moćnim piratima u potrazi za skrivenim blagom i osvojite vrhunski džekpot!

Posetite veselu farmu, zavrtite točak sreće i osvojite 1.000 puta više! Neodoljiva fešta sa tri progresivna džekpota očekuje vas u slotu Fortune Farm!

Uživajte u najboljim slot igrama, ekskluzivno u Meridianu!



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS