Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website BLACK FRIDAY EKSKLUZIVA: 4.000 DINARA i 4.000 POKLON SPINOVA! - | K-013 Portal

BLACK FRIDAY EKSKLUZIVA: 4.000 DINARA i 4.000 POKLON SPINOVA!

meridian kladionica, black friday

Akcija koju ne smete propustiti! Black Friday u Meridianu donosi 4.000 DINARA i 4.000 POKLON SPINOVA.

Meridian je pripremio sjajnu akciju koja će oduševiti kako ljubitelje sportskog klađenja, tako i one koji preferiraju slot igre. Povodom Crnog Petka, novajlije će sačekati sjajna vest.

REGISTRUJTE SE već DANAS i par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže POKLON PAKET od 4.000 DINARA BONUSA i 4.000 POKLON SPINOVA.

Bonus novac možete iskoristiti za sportsko klađenje i slot igre. A, kada je o sportskom klađenju reč danas nas očekuju dva velika derbija u okviru Super lige Srbije. Vojvodina u Novom Sadu dočekuje Crvenu Zvezdu, dok će Partizan dočekati TSC.

Nema razloga da se ovi parovi ne nađu na vašem tiketu.

Svakog dana u narednih 10 dana, na vaš korisnički nalog će biti uplaćivano 400 POKLON SPINOVA na slot igri Wild White Whale. Uživajte u potpuno besplatnoj avanturi u narednim danima!

Da stvar bude bolja, od sada vas u Meridianu očekuje i EPIC JACPKOT! Pitate se kako do njega? Potrebno je da uživate u bilo kojoj igri iz sekcije "slotovi" na sajtu meridianbet.rs! Džekpot puca između 20 i 26 MILIONA DINARA! Možda si baš ti naš sledeći MILIONER!



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS