Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ko će ako ne Čvarkov i Torbica - saznajte ide li Srbija na Evropsko prvenstvo - | K-013 Portal

Ko će ako ne Čvarkov i Torbica - saznajte ide li Srbija na Evropsko prvenstvo

Meridian kladionica

Papagaj tipuje rezultat Orlova. Nije greška, već najbolja fudbalska emisija koju ćete danas pronaći na internetu, ukoliko ste propustili premijeru nove epizode u nedelju.
Meridian kladionica, Čvarkov i Torbica – stigla je nikad jača epizoda Fudbalskog kutka čeka vas na YT kanalu Meridian sport.

Sada već legendarni papagaj Koki daje odgovor koliko će golova biti na presudnoj utakmici koja će dati odgovor da li je kraj 20-godišnjem postu fudbalske reprezentacije Srbije kada je reč o učešću na Evropskom prvenstvu.

Odlaganja više nema, trenutak istine – da li će Orlovi napokon otići na Evropsko prvenstvo? Šta možemo očekivati od Zvezde u Ligi Evrope? Odgovore daje ekipa

Državnog posla, odnosno u ovom slučaju komentatorski dvojac Mile Močibob i Branko Borota, prekaljeni fudbalski znalci. Analiza eksperata, olovke u ruke i spremite dobitne tikete!

Već smo navikli da Borota i Močibob imaju suprotstavljeno gledište na uređivačku politiku ali i tu vas čekaju novi zapleti i iznenađenja.

Fudbalski kutak trenutak je i za vrhunske promocije i bonuse u kladionici Meridian – registruj se i čeka te bonus dobrodošlice od 1000 RSD bez ikakvih uslova!

(PR)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS