Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pomoć uspešne domaće kompanije Domu zdravlja u Sopotu - | K-013 Portal

Pomoć uspešne domaće kompanije Domu zdravlja u Sopotu

pr tekstovi, meridian

Epidemiološka situacija u našoj zemlji i dalje je veoma ozbiljna i predstavlja sve veći zdravstveni, ali i ekonomski izazov za čitavo društvo i državu.

Doniravši do sada više od 50 miliona dinara, kompanija Meridian čitave 2020. godine vodi borbu za pomoć lekarima i medicinskom osoblju širom Srbije.

U sedmici za nama Meridian je obišao i uručio donacije Domu zdravlja Sopot.

U ovoj beogradskoj opštini od oko 20.000 stanovnika, ustanova primarne zdravstvene zaštite dnevno obavi 200 pregleda. Lekari i medicinsko osoblje doslovno „ne staju od posla“ 15 sati svakoga dana, a veliki problem predstavlja i oko 15 zaraženih lekara i medicinskih sestara.

Pažljivo prateći situaciju, kompanija Meridian još jednom je hitno reagovala i njeni zaposleni obišli su ovu zdravstvenu ustanovu i tom prilikom donirali neophodni medicinski materijal i druge potrepštine.

U okviru velikog programa podrške lokalnim zajednicama, Meridianbet je do sada novčano i tehnički podržao zdravstvene ustanove u više od 60 gradova i opština Srbije.

(PR)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS