Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SPORTSKA GROZNICA PONOVO VLADA: Partizan počinje bitku za F4, dok u Evropi sve "pršti" od fudbala! - | K-013 Portal

SPORTSKA GROZNICA PONOVO VLADA: Partizan počinje bitku za F4, dok u Evropi sve "pršti" od fudbala!

meridian kladionica, partizan

Meridianova spektakularna ponuda za neverovatne utakmice!

Uzbudljiv vikend je za nama - zahuktava se polako radna nedelja, a sa njom i sve najjače evropske lige u kojima će narednih dana biti jako zanimljivih utakmica.

I kao što ste već i navikli, kladionica Meridian se potrudila da vam za predstojeće dane spremi posebnu ponudu.

Sve što treba da uradite je da se registrujete i da odmah zgrabite 1.000 RSD SPORT BONUSA i sastavite pobednički tiket!

Bonusi, kvote, specijali igara, vrhunski dobici… Sve na jednom mestu!

Pregršt zanimljivih utakmica je pred nama – I zato da ne dužimo, pogledajte naše predloge:

REAL MADRID – PARTIZAN, KEC 1.30

Utorak 20.45

Definitivno događaj dana - Partizan se nakon 13 godina vratio u plej-of Evrolige, pa će sada vatreno krštenje imati u Madridu protiv moćnog Reala. Madridski tim je jedini koji  ima više titula Evrolige od samog Željka Obradovića, koji je definitivno ključan factor crno-bele mašinerije. Iako će košarkaški Partizana pokušati da uzmu brejk, realnost je da su Madriđani favoriti, pa bukmejkeri Meridiana donose kvotu 1.30 na pobedu domaćina ovog susreta, ali za crno-bele navijače tu je i kvota 3.40.

BETIS – REAL SOSIJEDAD, DVOJKA 2.65

Utorak, 22.00

Vraćamo se fudbalu - utakmica koja će i definitivno presuditi ko će sa tog četvrtog i poslednjeg mesta u Ligu šampiona iz Španije. Blaga prednost ide na stranu gostiju koji su em bolje plasirani na tabeli, em su u nešto boljoj formi. Shodno tome, bukmejkeri Meridiana donose kvotu 2.30 na pobedu gostiju.

REGISTRUJ SE – PREUZMI 1.000 RSD ZA TIKET!

MANČESTER SITI – ARSENAL, KEC 1.60

Sreda, 21.00

Definitivno meč koji se isčekuje cele sezone! Direktan dvoboj timova koji odlučuju o tituli prvaka Engleske. Arsenal ove sezone zaista igra sjajan fudbal i sasvi zasluženo zauzima prvo mesto na tabeli Premijer lige, ali s obzirom na to da „Građani“ imaju i utakmicu manje – jasno je koliko je ova utakmica od značaja za oba tima.

Očekuje nas pravi fudbalski spektakl, a bukmejkeri Meridiana donose i vrhunsku ponudu: kvota na pobedu Sitija je 1.60, dok je kvota na pobedu Arsenala 5.40.

PARTIZAN – CRVENA ZVEZDA, DVOJKA 2.05

Sreda, 18:30

Iako je Crvena zvezda obezbedila šampionsku titulu pre nekoliko dana, znate kako kažu – derbi je derbi i uvek je važan, čak i kada ne utiče na trku za šampiona Srbije. Jasno je da je Partizan u nikad težoj situaciji, pa otuda nije potrebno naglašavati ko je favorit, ali ne sumnjamo da će crno-beli dati sve od sebe da naprave iznenađenje.

Kvota na pobedu gostujućeg tima je 2.05, dok je kvota na pobedu crno-belih 3.55.

Ponuda je tu, pa je jasno da uz Meridian možete uživati u novom večitom derbiju!

TOTENHEM – MANČESTER JUNAJTED, DVOJKA 2.50

Četvrtak, 21.15

Vraćamo se na kratko u Premijer ligu i zaključujemo da je Totenhem u očajnoj formi. Tome u prilog govori i činjenica da ih je Njukasl za vikend razmontirao sa čak 6:1! A, kada se radi o novom duelu i odmeravanju snaga sa „crvenim đavolima“, poslednja četiri međusobna okršaja je dobio Junajted i sva je prilika da će tako biti i ovoga puta.

Ako pitate bukmejkere Meridiana – kvota na pobedu Mančester junajteda je 2.50.

*Napomena: kvote su podložne promenama.

Iskoristite sve što vam Meridian pruža - ne časite ni časa jer je najbolja zabava upravo tamo!



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS