Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ZA NOVE POBEDE: Meridian donira 100.000 RSD za svaku osvojenu medalju Srbije na OI - | K-013 Portal

ZA NOVE POBEDE: Meridian donira 100.000 RSD za svaku osvojenu medalju Srbije na OI

meridianbet, meridian kladionica

Da je Srbija zemlja sporta – znamo odavno, a ako je suditi po prognozama svetskih sportskih stručnjaka naša zemlja će fantastično proći na predstojećem Olimpijskim igrama! Našoj državi se prognozira osvajanje čak 12 medelja, od toga čak četiri zlatne.

Ali, zlatna, srebrna ili bronzana - svaka je podjednako vredna i Meridian je rešio da za svaku od njih DONIRA 100.000 DINARA U HUMANITARNE SVRHE!

Da, dobro ste pročitali. Jer, sport i Meridian su idealna kombinacija! Kao i uvek do sada, Meridian je tu da isprati srpske sportiste na svim zadacima koji se nađu ispred njih, kao i da uvek pomogne onima kojima je to najpotrebnije.

Tako je i ovog puta, pa će svaka olimpijska medalja u "kasu" doneti 100.000 dinara. Dakle, navijamo da naši sportistu osvoje što više medalja!

Najsjajnija odličja predviđaju nam se u muškom basketu tri na tri, ženskoj odbojci i u dva individualna sporta. Prvi je tenis, gde se Novak Đoković vidi kao osvajač Olimpijskih igara, a drugi karate gde se očekuje da Jovana Preković zablista u kategoriji do 61 kilogram.

Ali, ni to nije sve. Prema prognozama, vaterpolisti će osvojiti srebrnu medalju. Još tri medalje ovog sjaja očekujemo iz kajaka, džudoa i streljaštva. Biće i brozni, pre svega iz tekvodoa, gde sam se “vide” dve medalje. A, tu su i kajak i rvanje.

Kajakaši zavređuju veliku pažnju jer imamo velike asove u ovom sportu. Strahinja Stevanović (K1 200) i Milica Novaković (K1 500) idu u Tokio sa najvećim mogućim ambicijama.

Verujemo u njih, a i sve ostale naše sportiste. Naravno, prognoza je jedno, a realnost nešto sasvim drugo, a mi držimo palčeve da stvarnost bude još sjajnija od oe prognoze!

U čitavu akciju možeš da se uključiš i ti! Jer, Meridian misli i na svoje korisnike, ali i one koji to žele da postanu. Ako ste verni kladioničar, znate da vas na meridianbet.rs čekaju NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, a ako planirate da postanete član onda vam najbolja kladionica u regionu donosi POKLON TIKET OD 500 RSD!

Sve što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs, preuzmete bonus za klađenje i uživate u čaroliji!

Srećno svima!

(PR)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS