Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Aleksić: Da imamo nezavisne institucije mnogi od političara bi zbog Jovanjice bili u tužilaštvu - | K-013 Portal

Aleksić: Da imamo nezavisne institucije mnogi od političara bi zbog Jovanjice bili u tužilaštvu

miroslav aleksic, narodna stranka, vuk jeremic, afera jovanjica

Potpredsednik Narodne Stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da je proizvodnja marihuane na poljoprivrednom dobru „Jovanjica“ bila pod „direktnom kontrolom države, BIA i MUP-a“, i onih koji su uhapšeni povodom tog slučaja.

Aleksić je na konferenciji za novinare rekao da izjava ministra odbrane Nebojše Stefanovića „da ne postoji afera Jovanjica“ pokazuje da je on „u velikom problemu i u većoj nemilosti“ režima od opozicije „s obzirom da nije mogao da zaštiti“ imanje na kome je uzgajana marihuana.

„Da imamo nezavisne institucije mnogi od političara bi bili u tužilaštvu a neki i u zatvoru“, rekao je Aleksić.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je ranije danas da nema nikakve afere u slučaju „Jovanjica“, kao i da je neistina da se taj slučaj zataškava.

On je u pisanoj izjavi naveo i da „afera nema ni u Vojsci Srbije, kao ni u Ministarstvu odbrane“.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS