Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Aleksić: Da li je vlasnik Jovanjice kupio brod i poklonio ga BIA? - | K-013 Portal

Aleksić: Da li je vlasnik Jovanjice kupio brod i poklonio ga BIA?

Aleksić: Da li je vlasnik Jovanjice kupio brod i poklonio ga BIA?

Potpredsednik Narodne stranke i poslanik Miroslav Aleksić pitao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića i direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Bratislava Gašića da li je Predrag Koluvija, vlasnik poljoprivrednog dobra „Jovanjica“ na kojem je zaplenjena velika količina marihuane, poklonio BIA brod „Srbija“, koji se sada vodi kao vlasništvo Agencije.

„Imam saznanja da je Koluvija BIA poklonio brod ‘Srbija’ registarske oznake BG-346-I i pitam Vučića i Gašića da li je to tačno. Da li je Vučić, pošto mu se dopalo krstarenje u Turskoj sa predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom, naredio Gašiću da i država Srbija nabavi brod, pa je Koluvija kupio brod i poklonio ga agenciji“, rekao je Aleksić na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije i pokazao fotografiju broda.

Aleksić je naveo i da je dobio tužbu predsednikovog brata Andreja Vučića i da se neće pozvati na imunitet u tom slučaju, jer se raduje sudjenju na kojem će raskrinkati „sve kriminalne radnje režima“, i najavio da će kao svedoka pozvati Aleksandra Vučića.

(Beta, foto: Beta)

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS